SKU
HI98301

TDS Tester (ppm) DiST®1 - HI98301

67,00 €
Nema na zalihama

Hanna Instruments HI98301 DiST® 1 je tester za mjerenje ukupnih otopljenih tvari niskog raspona koji može mjeriti do 2000 ppm (mg/L). DiST® 1 je robustan i pouzdan tester džepne veličine za upotrebu u laboratoriju ili na terenu. Ovaj mjerač modernog izgleda debljine je samo 0,7" i iznimno je ergonomski, udobno sjeda u vašu ruku. HI98301 DiST® 1 ima faktor konverzije od 0,5 u mjerenju TDS-a u raznim primjenama, uključujući kondicioniranje vode, praćenje okoliša, obrazovanje i općenito laboratorij. Ovaj tester čini stvari jednostavnim uz rad s dva gumba; jedan za ON/OFF, drugi za kalibraciju. 

  • Veliki LCD na više razina 
  • Izložena temperaturna sonda za brzi odgovor 
  • Jednostavno rukovanje s dva gumba 

DiST® 1 ima veliki LCD na više razina koji istovremeno prikazuje očitanja TDS-a i temperature. TDS očitanja prikazuju se s razlučivosti od 1 ppm i s točnošću od ±2% pune skale. TDS mjerni raspon za HI98301 je od 0 do 2000 ppm. Izloženi temperaturni senzor omogućuje brza automatska TDS mjerenja s temperaturnom kompenzacijom. Temperatura se može postaviti na prikaz u ili . LCD zaslon ima indikatore stabilnosti i oznake za kalibraciju. Razina postotka baterije prikazuje se pri pokretanju i upozorava korisnika na preostalu količinu baterije koja je dostupna. 

 
Očitavanja TDS-a obavlja amperometrijska grafitna elektroda koja je otporna na oksidaciju, osiguravajući bolju ponovljivost mjerenja. Korištenje grafita također smanjuje učinak polarizacije uobičajen kod amperometrijskih testera koji koriste dvije igle od nehrđajućeg čelika. 

 

Kalibracija se vrši pritiskom na namjenski gumb za kalibraciju. Jednom u načinu kalibracije, potopite sondu u standard za kalibraciju od 1382 ppm. Kada se prepozna standardna vrijednost i postigne stabilnost, mjerač će automatski prihvatiti i pohraniti vrijednost kalibracije. 

 

Opcije postavljanja uključuju vrijeme automatskog isključivanja i prikazanu temperaturnu jedinicu. Opcije automatskog isključivanja su isključivanje mjerača nakon 8 minuta, 60 minuta ili onemogućeno. Za ulazak u način postavljanja korisnik pritisne gumb koji se nalazi u pretincu za baterije. 

LCD na više razina 

Veliki LCD prikazuje TDS, temperaturu, oznaku za kalibraciju, razinu baterije i indikator nestabilnosti. 

Izložena temperaturna sonda 

Izložena temperaturna sonda omogućuje iznimno brzo i stabilno TDS mjerenje. 

Rad s dva gumba 

Samo dvije tipke za upravljanje mjeračem. Jedan za uključivanje/isključivanje i jedan za kalibraciju. 

 

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana