SKU
HI76409A/P

Rezervne membrane s vijčanim kapicama za galvanske senzore otopljenog kisika - HI76409A/P

86,00 €
Na lageru
HI76409A/P rezervne su membrane s vijčanim poklopcem dizajnirane posebno za Hannine prijenosne galvanske sonde i senzore za otopljeni kisik. Kapice su izrađene od trajne ABS plastike s polietilenskim (HDPE) propusnim membranama visoke gustoće. Svaka se kapica lako puni elektrolitom i postavlja na sondu.
  • Dizajn kape s vijcima
  • PTFE Membrane
  • Lako se puni

Detalji:

HI76409A / P rezervne su membrane za otopljeni otopljeni kisik, dizajnirane posebno za Hannine prijenosne galvanske sonde i senzore za otopljeni kisik. Kapice su izrađene od trajne ABS plastike s polietilenskim (HDPE) propusnim membranama visoke gustoće. Svaka se kapica lako puni elektrolitom i postavlja na sondu. Membrane odvajaju katodu i anodu sonde od vode koja se mjeri. Kisik difundira kroz membranu i u interakciji s galvanskim sustavom stvara struju proporcionalnu koncentraciji kisika. Svaka se kapica lako puni elektrolitom HI7042 i privija na sondu.

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana