SKU
HI7698194-3

Rezervni EC senzor za sondu HI769819X - HI7698194-3

246,00 €
Na lageru
HI7698194-3 rezervni je EC senzor za zamjenjivu četveroprstenu elektrodu za vodljivost za uporabu s Hanninom obitelji višeparametarskih prijenosnih mjerača i sondi. Tijelo senzora izrađeno je od izdržljivog ABS materijala i sadrži elektrode od nehrđajućeg čelika AISI 316 koje nisu podložne polarizaciji ili efektima površinskog premaza. Svaki modul je kodiran u boji za jednostavnu instalaciju i integraciju sa sondom.
  • Tijelo ABS osjetnika
  • Četveroprstena elektroda od nehrđajućeg čelika
  • Senzor u boji

Tijelo ABS osjetnika

Tijelo osjetnika ABS (akrilonitril butadien stiren) prikladno je za širok spektar primjena i izvrsno se mjeri na terenu zbog svoje trajnosti. Zaštita oko elektroda minimalizira lom uslijed slučajnog naleta ili pada. ABS plastika je visokokvalitetna plastika koja je kemijski otporna na mnoge oštre kemikalije.

Četveroprstena elektroda od nehrđajućeg čelika

Dizajn četveroprstene elektrode omogućuje smanjenu polarizaciju i efekte površinske obloge u proširenom linearnom opsegu mjerenja. Konstrukcija elektroda od nehrđajućeg čelika čini trajni senzor u terenskim uvjetima.

Senzor u boji

Senzori su kodirani u boji kako bi odgovarali priključcima senzora na sondi za brzo, vijčano povezivanje i identifikaciju.

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana