SKU
HI3896BP

Laboratorijski ruksak za ispitivanje kvalitete tla - HI3896BP

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Komplet za ispitivanje kakvoće tla HI3896BP laboratorijski je ruksak dizajniran za nastavnike i studente znanosti o okolišu, a sadrži lekcije, aktivnosti i ispitne komplete koji se odnose na važne parametre koji se ocjenjuju u kvaliteti tla. Lab ruksak dizajniran je sa svim potrebnim komponentama na jednom mjestu, smanjujući mogućnost propustanja predmeta. Idealan za transport, ovaj trajni ruksak lako je odnijeti na teren za mjerenja na licu mjesta. Ovaj prijenosni komplet sadrži dobro izgrađene lekcije i aktivnosti i omogućit će učitelju da iskoristi svoje vrijeme u učionici na najbolji mogući način. HI3896BP sadrži ispitne setove za određivanje zajedničkih parametara u ispitivanju kakvoće tla: dušik, fosfor, kalij i pH. Kombinirani ispitivač HI98129 također je uključen za mjerenje pH, vodljivosti (EC) i ukupne otopljene krutine (TDS), kao i termometar u obliku oblika HI145-00 za precizna mjerenja temperature.
  • Postupci ispitivanja laminiranih polja
  • Radni listovi laboratorijskih aktivnosti
  • Torba za ruksak za lakši transport

Detalji:

HI3896BP je učionica u ruksaku! Obrazovni ispitni priručnik za ispitivanje kvalitete ruksaka u laboratoriju sadrži lekcije, aktivnosti i komplete za ispitivanje koji pomažu učenicima da shvate važnost uobičajenih parametara kvalitete tla. Koristeći kolorimetriju, turbidimetriju i izravno mjerenje, nastavnici i učenici mogu lako izmjeriti parametre kao što su dušik, fosfor, kalij, pH, EC, TDS i temperatura. HI3896BP isporučuje se sa svim potrebnim reagensima i opremom za obavljanje svake analize, a svi reagensi i puferi dostupni su pojedinačno kad ponestanu.

Hanna kompleti za kemijske testove i testeri za džepove koji su uključeni u ovaj laboratorij ruksaka pružaju nastavnicima dragocjen alat koji pomaže učenicima u rješavanju važnih problema vezanih uz kvalitetu tla i suvremene poljoprivredne prakse. Primjeri iz stvarnog svijeta pomažu studentima da shvate važnost makronutrijenata i drugih parametara u svakodnevnom životu. Učitelji su sposobni upoznati učenike s važnim kemijskim testovima za procjenu kakvoće i plodnosti tla i povezati ta mjerenja s načelima biljnog metabolizma.

Značajke na prvi pogled

Ispitivanja za sedam važnih parametara kakvoće tla

  • Učionice mogu steći opsežno razumijevanje kvalitete tla mjerenjem ovih sedam parametara: dušika, fosfora, kalija, pH, EC, TDS i temperature.

Kompletna postavka ispitivanja

  • Svi potrebni materijali nalaze se u kompletu za ispitivanje, kao što su pH ispitivač, epruvete, boce i paketići indikatora i reagensa te termometar.

Dostupni zamjenski reagensi

  • Nema potrebe za kupnjom novog kompleta kada su reagensi potrošeni. Reagensi i puferi za svaki parametar mogu se naručiti pojedinačno.

Sveobuhvatan obrazovni materijal

  • Plan lekcija i komponente povezani su sveobuhvatnim priručnikom za učitelje koji uključuje informacije o svakom parametru, aktivnosti u učionici namijenjene upoznavanju učenika sa svakim parametrom i detaljnim postupcima ispitivanja na terenu.
Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana