SKU
FC2133

pH elektroda Foodcare za jogurt (za uporabu s HI99164) - FC2133

254,00 €
Na lageru
FC2133 je specijalizirana pH elektroda za jogurt koja nudi brojne značajke koje poboljšavaju ispitivanje proizvođača jogurta, dizajnirana za upotrebu s mjeračem hrane HI98164. Integrirani temperaturni senzor omogućuje mjerenje pH kompenzirano temperaturom bez potrebe za zasebnom temperaturnom sondom. Kontakt između velike površine žarulje i uzorka jogurta osigurava stabilnu kalibraciju i mjerenje.
  • Stakleno tijelo lako se čisti.
  • Dizajn otvorenog spoja koji se odupire začepljenju krutina na bazi jogurta.
  • Dizajniran za mjerenje pH u jogurtu s mjeračem hrane HI98164.

Detalji:

Pojačana pH elektroda FC2133 specijalizirana je sonda koja nudi brojne značajke koje poboljšavaju pH ispitivanje za proizvođače jogurta. Integrirani temperaturni senzor omogućuje mjerenje pH kompenzirano temperaturom bez potrebe za zasebnom temperaturnom sondom. Konusni vrh sonde osigurava stabilnu kalibraciju i mjerenje u polukrutim tvarima i emulzijama poput jogurta.

Sastavni dio bilo koje pH elektrode je referentni spoj. Referentni spoj dio je elektrode koji omogućuje protok iona smještenih u referentnoj ćeliji u uzorak koji se ispituje. Od vitalne je važnosti da se taj protok dogodi kako bi se završio električni krug, koji u konačnici određuje pH vrijednost. Svako začepljenje spoja spriječit će dovršenje kruga, što će rezultirati nepravilnim očitanjima ili neprekidnim zanošenjem.

Začepljenje referentnog spoja čest je izazov s kojim se suočavaju proizvođači jogurta jer se krute tvari i proteini mlijeka mogu lako graditi na elektrodi. Dizajn otvorenog spoja FC2133 koristi viskolenski referentni elektrolit koji dolazi u izravan kontakt s uzorkom jogurta. Bez fizičkog spoja, elektroda se opire začepljenju i nastavlja pružati točna, stabilna očitanja.

Stakleno tijelo

Stakleno tijelo FC2133 kemijski je otporno i brzo postiže toplinsku ravnotežu, što omogućuje brži i stabilniji odgovor pri mjerenju pH u uzorcima koji nisu na sobnoj temperaturi.

Konusni stakleni vrh

Konusni oblik vrha omogućuje prodiranje u krutine, polukrute tvari i emulzije za izravno mjerenje pH u uzorcima kao što je jogurt.

Otvoreni spoj

Konstrukcija otvorenog spoja sastoji se od čvrstog sučelja gela (viskolen) između uzorka i unutarnje referentne elektrode Ag / AgCl. Ovo sučelje ne samo da sprječava ulaz srebra u uzorak, već ga i čini nepropusnim za začepljenje, što rezultira brzim odzivom i stabilnim očitavanjem.

Ugrađeni temperaturni senzor

Pogreške u kalibraciji i mjerenju uklanjaju se automatskim nadoknađivanjem temperature koju daje integrirani temperaturni senzor.

 

 

Specifications

Specification Name Detail
SKU FC2133
Description pre-amplified pH / temperature probe
Reference double
Junction / Flow Rate open
Electrolyte viscolene
Max Pressure 0.1 bar
Range pH: 0 to 12
Recommended Operating Temperature 0 to 50°C (32 to 122°F) - LT
Tip / Shape conic (6 x 10 mm)
Temperature Sensor yes
Amplifier yes
Body Material glass
Cable coaxial; 1 m (3.3’)
Recommended Use yogurt
Connection Quick Connect DIN*
Special Note * Recommended for use with HI98164 and HI99164 pH meter
Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana