SKU
HI1083P

pH elektroda s mikro senzorom i BNC + Pin priključkom - HI1083P

411,00 €
Na lageru
HI1083P je elektroda sa staklenim tijelom, jednostruka referentna spojna mikro pH elektroda s BNC-om i pin priključkom. Pin priključak koristi se za omogućavanje funkcije provjere CAL-a mjernih računala HI2221, HI2222 i HI2223. Ova elektroda ima vrh sonde promjera samo 3 mm i može se koristiti za mjerenje pH u uzorcima od samo 100 µL. Ova je sonda idealna za ploče s 96 jažica i za skupe uzorke koji nude malo volumena za rad. HI1083P ima jedinstveni dizajn otvorenog spoja u kojem se nalazi sloj elektrolita viskolena (tvrdog gela) bez srebrovog klorida (AgCl) između uzorka koji se mjeri i unutarnje referentne ćelije.
  • Otvoreni spoj
  • Vrh mikro senzora
  • Viskolen gel elektrolit

Hanna Instruments nudi širok izbor pH elektroda dizajniranih za mnogo različitih primjena. Vrsta stakla koje se koristi za osjetljivost pH, oblik, materijal tijela, vrsta spoja, vrsta referentne elektrode i elektrolit su samo neki od aspekata dizajna.

HI1083P koristi staklo opće namjene (GP), mikro vrh, stakleno tijelo i otvoreni spoj s elektrolitom od viskolen gela.

Formulacija stakla opće namjene

Staklo opće namjene (GP), kako naziv govori, standardna je formulacija stakla koja se koristi za opću uporabu. pH elektroda s GP staklom imat će otpor od 100 megahama na 25 °C i prikladna je za mjerenje pH uzoraka na temperaturi okoline. HI1083P prikladan je za upotrebu s uzorcima koji mjere od 0 do 50° C.

Vrh mikro senzora

Dizajn vrha mikro senzora od 3 mm omogućuje mjerenje pH u uzorcima s vrlo malo volumena ili prostora. HI1083P se može koristiti u uzorcima s količinama manjim od 100 µL. Idealna je sonda za mjerenje pH na pločama s 96 jažica.

Stakleno tijelo

Stakleno je tijelo idealno za laboratorijsku uporabu. Staklo je otporno na mnoge agresivne kemikalije i lako se čisti. Stakleno tijelo također omogućuje brzi prijenos topline na unutarnji referentni elektrolit. mV koji generira referentna ćelija ovisi o temperaturi. Što brže elektroda postigne ravnotežu, to je referentni potencijal stabilniji.

Otvoreni spoj

Susprendirane krute tvari i proteini koji se nalaze u prehrambenim proizvodima začepit će uobičajeni keramički referentni spoj. To začepljenje će spriječiti mjerni krug između indikatorske elektrode i unutarnje referentne vrijednosti, što će usporiti vrijeme odziva, neredovita očitanja i česte zamjene elektroda. Konstrukcija otvorenog spoja sastoji se od čvrstog sučelja gela (viskolen) između uzorka i unutarnje referentne elektrode Ag / AgCl. Ovo sučelje ne samo da spriječava da srebro uđe u uzorak, već ga čini i nepropusnim za začepljenje, što rezultira brzim odzivom i stabilnim očitavanjima.

BNC Pin priključak

HI1053P ima BNC i pin priključak. BNC priključak je univerzalan jer se može koristiti na bilo kojem pH metru koji ima ženski BNC ulaz sonde. Pin-priključak služi za omogućavanje funkcije CAL Check na sljedećim referentnim pH metrima; HI122, HI123, HI221, HI222, HI223, HI2221, HI2222, i HI2223.

 

Specifikacije

Specifikacije Detalji
SKU HI1083P
Opis kombinirana pH elektroda s mikro vrhom za male uzorke
Referenca dvostruka, Ag/AgCl
Spoj / brzina protoka otvoren
Elektrolit viskolen
Maksimalni tlak 0,1 bar
Raspon pH: 0 do 13
Preporučena radna temperatura 0 do 50°C (32 do 122°F) - GP
Vrh/oblik sferni (dia: 3 mm)
Temperaturni Senzor ne
Pojačalo ne
Materijal tijela staklo— GP
Kabel koaksijalni; 1 m (3,3 ’)
Preporučena upotreba biotehnologija, uzorci < 100 µL
Priključak BNC pin*
Posebna napomena * Za pH metre sa sustavom CAL Check
Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana