SKU
FC2423

pH elektroda za izravna mjerenja u siru (za HI98165) - FC2423

324,00 €
Na lageru
pH elektroda FC2423 za izravna mjerenja u siru s ugrađenim temperaturnim senzorom ima tijelo od nehrđajućeg čelika s konusnim staklenim vrhom koji omogućava prodiranje u krutine, polukrute tvari i emulzije za izravno mjerenje pH u proizvodima od sira.
  • Elektroda od nehrđajućeg čelika za zaštitu u proizvodnom procesu.
  • Ugrađeni temperaturni senzor osigurava brza, točno kompenzirana očitanja čak i tijekom naglih temperaturnih fluktuacija.
  • Dizajniran za izravna mjerenja u siru i proizvodima od sira.

pH elektroda za izravna mjerenja u siru

Ova specijalizirana elektroda nudi brojne značajke koje poboljšavaju testiranje pH kod proizvođača sira. Čvrsto tijelo elektrode od nehrđajućeg čelika zajedno s konusnim osjetnim vrhom omogućava prodiranje u sir tijekom različitih točaka procesa proizvodnje. Integrirani temperaturni senzor osigurava i da se svim pH mjerenjima nadoknadi temperatura bez potrebe za zasebnom temperaturnom sondom.  

Tijelo od nehrđajućeg čelika

Tijelo od nehrđajućeg čelika AISI 316 nudi dugotrajnost u proizvodnom pogonu i može podnijeti koncentracije klorida koji uzrokuju koroziju u drugim vrstama legura.

Viskolenski elektrolit

Viskolenski elektrolit nudi tvrdu površinu gela između komponenata unutarnje elektrode i uzorka koji se mjeri. Elektrolit ne sadrži srebro za upotrebu u proizvodima od sira i ne zahtjeva održavanje.

Konusni stakleni vrh

Konusno oblikovani oblik vrha omogućuje prodiranje u krute tvari, polučvrste tvari i emulzije za izravno mjerenje pH u uzorcima poput sira.

Staklo otporno na niske temperature

Elektroda FC2423 koristi staklo niske temperature (LT) za osjetni vrh. LT stakleni vrh je formulacija stakla manjeg otpora. Kako se temperatura osjetljivog stakla smanjuje, otpor LT stakla će se povećavati približavajući se otporu standardnog stakla na sobnoj temperaturi. FC2423 prikladan je za upotrebu s uzorcima koji mjere od 0 do 50°C.

Ugrađeni temperaturni senzor

Pogreške u kalibraciji i mjerenju uklanjaju se automatskom kompenzacijom temperature koju pruža integrirani temperaturni senzor temperature.

Specifikacije:

Naziv Detalji
SKU FC2423
Opis prethodno pojačana sonda za pH / temperaturu
Referentna elektroda single
Spoj / Brzina protoka otvoren
Elektrolit viskolen
Maksimalni tlak 0,1 bar
Raspon pH: 0 do 12
Preporučena radna temperatura 0 do 50°C (32 do 122°F) - LT
Tip / Oblik konusni (6 x8 mm)
Temperaturni Senzor da
Pojačalo da
Materijal tijela titan
Kabel koaksijalni; 1 m (3,3 ’)
Preporučena upotreba prodiranje, sir
Povezivanje DIN**
Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana