SKU
HI700601P

Otopina za čišćenje (vrećice opće namjene 25 x 20 ml) - HI700601P

34,00 €
Na lageru
HI700601P je vrlo učinkovita otopina za čišćenje koja je formulirana za pH elektrode koja se može koristiti za razne primjene. Elektrode mogu postati prljave od uporabe i dati će netočne rezultate čak i dok ispravno očitavaju pH u puferu. Hanna otopine za čišćenje eliminiraju nečistoće i ostatke koji su ostavljeni na elektrodnim površinama prilikom uranjanja u uzorke tijekom mjerenja i nepravilno pohranjeni. Hanna predlaže čišćenje elektrode i spoja vaše elektrode redovito kako bi se osiguralo da je sonda uvijek čista i spriječilo bilo kakvo začepljenje spoja.
  • Posebno formuliran za čišćenje elektroda
  • Prikladne vrećice za jednokratnu upotrebu osiguravaju svježinu otopine

Najčešći uzrok netočnosti mjerenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. To je vrlo važno napomenuti, jer tijekom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će standardizirana krivulja stvorena tijekom postupka kalibracije ostati valjana referenca do sljedeće kalibracije. Većina pH metara trenutno dostupnih na tržištu omogućiti će napon odmaka od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo biti veće od ±30 mV. Postupak kalibracije kompenzira promjenu napona offseta. Ako mV offset i dalje odstupa i mjerač je kalibriran s prljavom elektrodom onda će rezultirati netočnim očitanjima.

 

 

Serija otopina za čišćenje osigurava maksimalnu učinkovitost i točnost senzora kada se koriste za određenu primjenu. Čišćenje je brza i učinkovita rutina koju treba redovito izvoditi kao preventivnu mjeru protiv korištenja prljave elektrode i kako bi se osiguralo da se spoj nebi začepio. HI700601P je otopina za čišćenje napravljena za čišćenje pH elektroda koja se koristi u raznim primjenama.

Pakiranje od folije za blokiranje svjetlosti

  • Paket nepropusan za svjetlost pomaže u sprečavanju propadanja UV zrakom

Jednokratna upotreba vrećica paketa

  • Osigurava kvalitetu i svježinu otopine

Svaka vrećica označena brojem serije i datumom isteka

  • Hanna otopine za čišćenje posebno su formulirane tako da im neotvorena vrećica ističe 5 godina od proizvodnje.
Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana