SKU
HI7061L

Otopina za čišćenje pH elektroda opće namjene (500 ml) HI7061L

19,00 €
Na lageru
HI7061L je otopina za čišćenje opće namjene za upotrebu s pH i ORP elektrodom koja se može koristiti za razne primjene. pH elektrode se zaprljaju upotrebom i mogu dati netočne rezultate. Upotrijebite naše rješenje za čišćenje pH elektroda kako biste produžili životni vijek vaše elektrode i osigurali točna očitanja.
  • Posebno formuliran za čišćenje pH i ORP elektroda
  • Jasno označeni datum isteka i broj serije za sljedivost.
  • Zrakotesna brtva za osiguranje kvalitete.

Najčešći uzrok netočnosti mjerenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. To je vrlo važno napomenuti, jer tijekom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će standardizirana krivulja stvorena tijekom postupka kalibracije ostati valjana referenca do sljedeće kalibracije. Većina pH metara trenutno dostupnih na tržištu omogućiti će napon odmaka od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo biti veće od ±30 mV. Postupak kalibracije kompenzira promjenu napona offseta. Ako mV offset i dalje odstupa i mjerač je kalibriran s prljavom elektrodom onda će rezultirati netočnim očitanjima.

 

 

Čišćenje je brza i učinkovita rutina koju treba redovito izvoditi kao preventivnu mjeru protiv korištenja prljave elektrode i kako bi se osiguralo da se spoj nebi začepio. Jednostavnim potapanjem elektrode u otopinu za čišćenje HI7061L na 15 do 20 minuta otopit će se sve mineralne naslage ili druge prevlake.

Zrakonepropusna boca s nepropusnom zaštitom

  • Osigurava kvalitetu i svježinu otopine

Svaka boca označena je brojem serije i datumom isteka.

  • Hanna otopine za čišćenje posebno su oblikovane tako da im neotvorena bočica ističe 5 godina od proizvodnje.

 

Specifikacije

Primjena 

Opća namjena 

Pakiranje 

boca 

Veličina 

500 mL 

Količina 

1 

Certifikat o analizi 

ne 

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana