SKU
HI93703-50

Otopina za čišćenje kiveta (230 ml) - HI93703-50

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Pazite da vaše staklene kivete i ostali laboratorijski stakleni proizvodi ostanu čisti i bez nedostataka radi preciznog očitanja. Ova antistatička otopina osigurava da je kiveta koja se koristi za vaša kolorimetrijska i turbidimetrijska mjerenja spremna za upotrebu.
  • Antistatička formula na bazi alkohola.
  • Idealno za čišćenje staklenih kiveta i laboratorijskog staklenog posuđa.
  • Za upotrebu s fotometrima i mjeračima zamućenja.

Staklena kiveta važna je sastavnica optičkog sustava u svim kolorimetrijskim i turbidimetrijskim mjerenjima. Svjetlost dolazi do uzorka prvo prolazeći kroz staklo kivete. Na temelju uzorka, svjetlost se apsorbira, prenosi ili raspršuje. Kao rezultat, na mjerenje može utjecati ako na staklu kivete postoje nedostaci, prljavština, prašina, ogrebotine ili otisci prstiju.

Posebno se mora paziti na čišćenje, pripremu i rukovanje kivetom. Nakon pranja antistatičkom otopinom za čišćenje HI93703-50, kivete treba više puta dobro isprati destiliranom ili deioniziranom vodom i ostaviti da se potpuno osuše na zraku.

Antistatička formulacija

  • Otopina na bazi alkohola koja će očistiti staklo i neće ostaviti izmaglicu. Antistatička formulacija pomaže u sprječavanju slijepljenja dlačica na staklu koje je čisto.

Zrakonepropusna boca s nepropusnom zaštitom

  • Osigurava kvalitetu i svježinu otopine

Svaka boca označena brojem lota i datumom isteka

  • Hanna otopine za čišćenje su posebno formulirane da imaju rok trajanja od 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

 

Specifikacije

 

Pakiranje

boca

Količina

1

Veličina

230 mL

 

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana