SKU
HI731318

Krpa od mikrovlakana za brisanje kiveta (4) - HI731318

22,00 €
Na lageru
Pazite da su vaše staklene kivete čiste i bez ostataka za precizna mjerenja svaki put s ovim paketom krpe od mikrofibre za brisanje kiveta. Te krpice uklanjaju prljavštinu, masnoću i otiske prstiju s bočica tako da je staklo čisto radi ispravnog propuštanja svjetlosti.
  • Krpa od mikrovlakana bez dlačica.
  • Neće ogrebati staklene kivete.
  • Savršeno za brisanje kiveta koje se koriste u ručnim kolorimetrima, fotometru

Detalji:

Korištenje kiveta u fotometrima, kolorimetrima i mjeračima zamućenja koji su čisti i bez ogrebotina je presudno za dobivanje točnih mjerenja. Ti se sustavi optički temelje na tome da svjetlost mora prolaziti kroz staklenu bočicu da bi je mogao detektirati silicijski fotodetektor. Svaka impedancija na putu svjetlosti utjecati će na način na koji će svjetlost komunicirati s uzorkom koji se mjeri u konačnici utječući na rezultat dobiven mjeračem. Korištenje čistih krpa od mikrovlakana HI731318 neće ogrebati kivete koje mogu ometati optički sustav.

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana