SKU
HI3899BP

Laboratorijski ruksak ispitnih kompleta za nauku o moru - HI3899BP

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Komplet za ispitivanje nauke o moru HI3899BP laboratorij je za ruksake dizajniran za nastavnike i studente znanosti o okolišu, a sadrži lekcije, aktivnosti i ispitne komplete koji se odnose na važne parametre koji se procjenjuju u nauci o moru. Lab ruksak dizajniran je sa svim potrebnim komponentama na jednom mjestu, smanjujući mogućnost propustanja predmeta. Idealan za transport, ovaj trajni ruksak lako je odnijeti na teren za mjerenja na licu mjesta. Ovaj prijenosni komplet sadrži dobro izgrađene lekcije i aktivnosti i omogućit će učitelju da iskoristi svoje vrijeme u učionici na najbolji mogući način. HI3899BP sadrži komplete za ispitivanje za određivanje zajedničkih parametara u ispitivanjima nauka o moru: kiselost, lužnatost, amonijak, ugljični dioksid, otopljeni kisik, nitriti, nitrati, fosfati i slanost. Kombinirani ispitivač HI98129 također je uključen za mjerenje pH, vodljivosti (EC), ukupne otopljene krutine (TDS) i temperature, kao i secchi disk za praćenje zamućenosti i hidrometar za specifičnu težinu.
  • Postupci ispitivanja laminiranih polja
  • Radni listovi laboratorijskih aktivnosti
  • Torba za ruksak za lakši transport

Detalji:

Komplet za ispitivanje nauke o moru HI3899BP učionica je u ruksaku! Obrazovni ispitni komplet za ruksak Lab Marine Science sadrži lekcije, aktivnosti i setove za testiranje koji pomažu studentima da shvate važnost uobičajenih parametara morske znanosti. Korištenjem titracije, kolorimetrije i izravnog mjerenja, nastavnici i učenici mogu lako izmjeriti parametre kao što su kiselost, lužnatost, amonijak, ugljični dioksid, otopljeni kisik, nitriti, nitrati, fosfati, slanost, specifična težina, zamućenost, pH, EC, TDS i temperatura. HI3899BP isporučuje se sa svim potrebnim reagensima i opremom za obavljanje svake analize, a svi reagensi i puferi dostupni su pojedinačno kad ponestanu.

Hanna kompleti za kemijske testove i testeri za džepove koji su uključeni u ovaj laboratorij ruksaka pružaju nastavnicima dragocjen alat koji studentima pomaže u rješavanju važnih tema i praksi u nauci o moru. Vodič za učitelje pruža detaljne pozadinske informacije za satove / aktivnosti morske znanosti koji se mogu prilagoditi raznim razinama. Primjeri iz stvarnog svijeta pomažu studentima da shvate važnost hranjivih sastojaka i fizičke karakteristike naših oceana.

Značajke na prvi pogled

Ispitivanja 15 važnih parametara znanosti o moru

  • Učionice mogu steći opsežno razumijevanje nauke o moru mjerenjem ovih petnaest parametara: kiselosti, lužnatosti, amonijaka, ugljičnog dioksida, otopljenog kisika, nitrita, nitrata, fosfata, slanosti, specifične težine, zamućenosti, pH, EC, TDS i temperature.

Kompletna postavka ispitivanja

  • Svi potrebni materijali nalaze se u kompletu za ispitivanje, kao što su pH ispitivač, secchi disk, hidrometar, boce i paketići indikatora i reagensa.

Dostupni zamjenski reagensi

  • Nema potrebe za kupnjom novog kompleta kada su reagensi potrošeni. Reagensi i puferi za svaki parametar mogu se naručiti pojedinačno.

Sveobuhvatan obrazovni materijal

  • Plan lekcija i komponente povezani su sveobuhvatnim priručnikom za učitelje koji uključuje informacije o svakom parametru, aktivnosti u učionici namijenjene upoznavanju učenika sa svakim parametrom i detaljnim postupcima ispitivanja na terenu.
Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana