SKU
HI780-25

Reagensi za provjeru pH vrijednosti mora (100 ispitivanja) - HI780-25

19,00 €
Na lageru
Nabavite zamjenske reagense za svoj HI780 Marine pH Checker® HC već danas. Ovi visokokvalitetni reagensi proizvedeni su u našem najmodernijem postrojenju i na svakom su pakiranju jasno označeni brojem i datumom isteka, radi praćenja.
  • Gotovi reagensi za jednostavnu upotrebu.
  • Pripremljeno s kemikalijama visoke čistoće.
  • Označeno datumom isteka i brojem serije za sljedivost

HI780-25 visokokvalitetni su reagensi koji su unaprijed izmjereni, što omogućava korisnicima da postignu brza i točna mjerenja pomoću svoje Marine pH Checker® HC. Ovi reagensi slijede metodu fenol crvena u kojoj reagensi proizvode raspon boje koja je ovisna o pH. Jednostavnim dodavanjem 5 kapi iz boce s reagensom uzorku, reakcija između uzorka i reagensa uzrokuje nijansu uzorka koja varira od žute do crvene boje. Intenzitet boje određuje se kompatibilnim fotometrom i prikazuje se koncentracija. Rezultati će se prikazati u pH jedinicama s rezolucijom od 0,1 pH.

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana