SKU
HI8061L

Otopina za čišćenje opće namjene u boci FDA (500 ml) - HI8061L

35,00 €
Na lageru
HI8061L je otopina za čišćenje opće namjene koje se isporučuje u boci usklađenoj s FDA-om. Elektrode mogu postati prljave od uporabe i dati će netočne rezultate čak i dok ispravno očitavaju pH u puferu. Hannina otopina za čišćenje uklanja nečistoće i ostatke koji su ostali na površinama elektroda ako su uronjeni u uzorke tijekom mjerenja ili ako su pogrešno pohranjeni. Hanna predlaže redovito čišćenje sonde i spoja vaše elektrode kako bi se osiguralo da je sonda uvijek čista i kako bi se spriječilo začepljenje spoja.
  • Posebno formuliran za čišćenje elektroda
  • Zrakonepropusna brtva za osiguranje kvalitete
  • Datum isteka i broj serije

Detalji

Najčešći uzrok netočnosti mjerenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. To je vrlo važno napomenuti, jer tijekom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će standardizirana krivulja stvorena tijekom postupka kalibracije ostati valjana referenca do sljedeće kalibracije. Većina pH metara trenutno dostupnih na tržištu omogućiti će napon odmaka od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo biti veće od ±30 mV. Postupak kalibracije kompenzira promjenu napona offseta. Ako mV offset i dalje odstupa i mjerač je kalibriran s prljavom elektrodom onda će rezultirati netočnim očitanjima.

electrode cleaning illustration

Čišćenje je brza i učinkovita rutina koju treba redovito izvoditi kao preventivnu mjeru protiv korištenja prljave elektrode i kako bi se osiguralo da se spoj nebi začepio. Jednostavnim potapanjem elektrode u otopinu za čišćenje HI8061L na 15 do 20 minuta otopit će se sve mineralne naslage ili druge prevlake.

Boca usklađena s FDA-om

  • Boca koja blokira svjetlost radi sprečavanja propadanja UV svjetlom

Zrakonepropusna boca s nepropusnom zaštitom

  • Osigurava kvalitetu i svježinu otopine

Svaka boca označena je brojem serije i datumom isteka.

  • Hanna otopine za čišćenje su posebno formulirane da imaju rok trajanja od 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

Hanna nudi kompletnu liniju rješenja za čišćenje dizajniranih za određene primjene.

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana