SKU
HI700635P

Otopina za čišćenje naslaga vina (vrećice od 25 x 20 ml) - HI700635P

45,00 €
Na lageru
HI700635P je visoko učinkovita otopina za čišćenje koja je posebno formulirana za upotrebu s pH elektrodama koje se premažu vinskim sokom i naslagama mošta. Elektrode mogu postati prljave od uporabe i dati će netočne rezultate čak i dok ispravno očitavaju pH u puferu. Hannina otopina za čišćenje uklanja nečistoće i ostatke koji ostanu na površinama elektroda kada se tijekom mjerenja urone u uzorke i pogrešno pohrane. Hanna predlaže čišćenje elektrode i spoja vaše elektrode redovito kako bi se osiguralo da je sonda uvijek čista i spriječilo bilo kakvo začepljenje spoja. Na svakoj vrećici nalazi se otisnut broj serije i datum isteka, a izrađena je od lagane blok folije koja osigurava svježinu pri svakom otvaranju. Hanna linija otopina za čišćenje posebno je formulirana tako da ističe 5 godina od datuma proizvodnje za neotvorenu vrećicu.
  • Posebno formulirana otopina za čišćenje za uklanjanje naslaga vina s pH elektrode
  • Prikladne vrećice za jednokratnu upotrebu osiguravaju svježinu otopine

Detalji

Najčešći uzrok netočnosti mjerenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. To je vrlo važno napomenuti, jer tijekom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će standardizirana krivulja stvorena tijekom postupka kalibracije ostati valjana referenca do sljedeće kalibracije. Većina pH metara trenutno dostupnih na tržištu omogućiti će napon odmaka od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo biti veće od ±30 mV. Postupak kalibracije kompenzira promjenu napona offseta. Ako mV offset i dalje odstupa i mjerač je kalibriran s prljavom elektrodom onda će rezultirati netočnim očitanjima.

electrode-cleaning-illustration

Serija otopina za čišćenje osigurava maksimalnu učinkovitost i točnost senzora kada se koriste za određenu primjenu. Čišćenje je brza i učinkovita rutina koju treba redovito izvoditi kao preventivnu mjeru protiv korištenja prljave elektrode i kako bi se osiguralo da se spoj nebi začepio. HI700635P je rješenje za čišćenje napravljeno posebno za vinsku industriju, gdje se elektrode mogu obložiti česticama vina i naslagama koje se nalaze u soku i moštu.

Pakiranje od folije za blokiranje svjetlosti

  • Paket nepropusan za svjetlost pomaže u sprečavanju propadanja UV zrakom

Jednokratna upotreba vrećica paketa

  • Osigurava kvalitetu i svježinu otopine

Svaka vrećica označena brojem serije i datumom isteka

  • Hanna otopine za čišćenje posebno su formulirane tako da im neotvorena vrećica ističe 5 godina od proizvodnje.
Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana