SKU
HI70621L

Otopina za čišćenje za masnoća kože i sebuma (500 mL) - HI70621L

35,00 € 263,71 kn

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 35,00 EUR (263,71 kn)

Na lageru
HI70621L je neutralna, učinkovita otopina za čišćenje za masnoće kože koja je posebno formulirana za uporabu u primjenama gdje pH elektroda može biti obložena kožom, masnoćama i sebumom. Elektrode mogu postati prljave od uporabe i dati će netočne rezultate čak i dok ispravno očitavaju pH u puferu. Hanna otopine za čišćenje eliminiraju nečistoće i ostatke koji su ostavljeni na elektrodnim površinama prilikom uranjanja u uzorke tijekom mjerenja i nepravilno pohranjeni. Hanna predlaže čišćenje elektrode i spoja vaše elektrode redovito kako bi se osiguralo da je sonda uvijek čista i spriječilo bilo kakvo začepljenje spoja.
  • Posebno formulirana otopina za čišćenje za uklanjanje masti kože i sebuma iz pH elektrode
  • Zrakonepropusna boca s nepropusnom zaštitom kako bi se osigurala kvaliteta
  • Datum isteka i broj lota jasno označen na boci

Otopina za masnoće kože i sebuma (500 mL)

Najčešći uzrok netočnosti mjerenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. To je vrlo važno napomenuti, jer, tijekom kalibracije, instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će krivulja standardizacije stvorena tijekom postupka kalibracije ostati valjana referenca do sljedeće kalibracije. Većina pH metara trenutno dostupnih na tržištu omogućiti će napon odmaka od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo biti veće od ±30 mV. Postupak kalibracije kompenzira promjenu napona offseta. Ako mV offset i dalje odstupa i mjerač je kalibriran s prljavom elektrodom onda će rezultirati netočnim očitanjima. Serija otopina za čišćenje osigurava maksimalnu učinkovitost i točnost senzora kada se koriste za određenu primjenu. Čišćenje je brza i učinkovita rutina koju treba redovito izvoditi kao preventivnu mjeru protiv korištenja prljave elektrode i kako bi se osiguralo da se spoj nebi začepio. HI70621L je otopina za čišćenje kožnih masnoća izrađena posebno za aplikacije koje uključuju mjerenje pH kož, gdje elektroda može postati kontaminirana od masti ili sebuma.  

Zrakonepropusna boca s nepropusnom zaštitom

  • Osigurava kvalitetu i svježinu otopine

Svaka boca označena brojem lota i datumom isteka

  • Hanna otopine za čišćenje su posebno formulirane da imaju rok trajanja od 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.
Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2022 Sva prava pridržana