SKU
HI8073L

Otopina za čišćenje proteina u boci FDA (500 ml) - HI8073L

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI8073L je posebna enzimska otopina za čišćenje koja se isporučuje u boci koja je u skladu s FDA-om. Posebno je formuliran za upotrebu u aplikacijama koje omogućavaju elektrodi da dođe u kontakt s proteinima. Elektrode mogu postati prljave od uporabe i dati će netočne rezultate čak i dok ispravno očitavaju pH u puferu. Hannina otopina za čišćenje uklanja nečistoće i ostatke koji ostanu na površinama elektroda kada se tijekom mjerenja urone u uzorke i pogrešno pohrane. Hanna predlaže čišćenje elektrode i spoja vaše elektrode redovito kako bi se osiguralo da je sonda uvijek čista i spriječilo bilo kakvo začepljenje spoja.
  • Specijalno formulirana enzimska otopina za čišćenje za uklanjanje proteina s pH elektrode
  • Zrakonepropusna brtva koja osigurava održavanje kvalitete i učinkovitosti
  • Boca usklađena s FDA-om koja blokira svjetlost

Detalji

Najčešći uzrok netočnosti mjerenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. To je vrlo važno napomenuti, jer tijekom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će standardizirana krivulja stvorena tijekom postupka kalibracije ostati valjana referenca do sljedeće kalibracije. Većina pH metara trenutno dostupnih na tržištu omogućiti će napon odmaka od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo biti veće od ±30 mV. Postupak kalibracije kompenzira promjenu napona offseta. Ako mV offset i dalje odstupa i mjerač je kalibriran s prljavom elektrodom onda će rezultirati netočnim očitanjima.

 

Serija otopina za čišćenje osigurava maksimalnu učinkovitost i točnost senzora kada se koriste za određenu primjenu. Čišćenje je brza i učinkovita rutina koju treba redovito izvoditi kao preventivnu mjeru protiv korištenja prljave elektrode i kako bi se osiguralo da se spoj nebi začepio. HI8073L je otopina za čišćenje proteina, posebno za primjenu koja uključuje mjerenje pH u otopini na bazi proteina.

Boca usklađena s FDA-om

  • Boca koja blokira svjetlost radi sprečavanja propadanja UV svjetlom

Zrakonepropusna boca s nepropusnom zaštitom

  • Osigurava kvalitetu i svježinu otopine

Svaka boca označena je brojem serije i datumom isteka.

  • Hanna otopine za čišćenje su posebno formulirane da imaju rok trajanja od 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

Hanna nudi kompletnu liniju rješenja za čišćenje dizajniranih za određene primjene.

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana