SKU
HI7074M

Otopina za čišćenje anorganskih tvari (230 ml) - HI7074M

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI7074M je vrlo učinkovita otopina za čišćenje koja je posebno formulirana za uporabu u slučajevima kada se pH elektroda može premazati anorganskim tvarima. Elektrode mogu postati prljave od uporabe i dati će netočne rezultate čak i dok ispravno očitavaju pH u puferu. Hanna otopine za čišćenje eliminiraju nečistoće i ostatke koji su ostavljeni na elektrodnim površinama prilikom uranjanja u uzorke tijekom mjerenja i nepravilno pohranjeni. Hanna predlaže čišćenje elektrode i spoja vaše elektrode redovito kako bi se osiguralo da je sonda uvijek čista i spriječilo bilo kakvo začepljenje spoja.
  • Posebno formulirana otopina za čišćenje za uklanjanje proteina s pH elektrode
  • Zrakonepropusna brtva kako bi se osigurala kvaliteta i učinkovitost otopine za čišćenje
  • Datum isteka i broj lota jasno označen na boci
Najčešći uzrok netočnosti mjerenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. To je vrlo važno napomenuti jer tijekom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će standardizirana krivulja stvorena tijekom postupka kalibracije ostati valjana referenca do sljedeće kalibracije. Većina pH metara trenutno dostupnih na tržištu omogućiti će napon odmaka od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo biti veće od ±30 mV. Postupak kalibracije kompenzira promjenu napona offseta. Ako mV offset i dalje odstupa i mjerač je kalibriran s prljavom elektrodom onda će rezultirati netočnim očitanjima. Serija otopina za čišćenje osigurava maksimalnu učinkovitost i točnost senzora kada se koriste za određenu primjenu. Čišćenje je brza i učinkovita rutina koju treba redovito izvoditi kao preventivnu mjeru protiv korištenja prljave elektrode i kako bi se osiguralo da se spoj nebi začepio. HI7074M je otopina za čišćenje posebno za primjenu koja uključuje mjerenje pH u otopini koja sadrži anorganske tvari.

Nepropusna boca s nepropusnom brtvom

  • Osigurava kvalitetu i svježinu otopine

Svaka boca označena je brojem serije i datumom isteka.

  • Hanna otopine za čišćenje su posebno formulirane da imaju rok trajanja od 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.
Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana