SKU
HI8082

3,5 M otopina za punjenje elektrolita KCl za elektrode s dvostrukim spojem u boci FDA (4 x 30 ml) - HI8082

84,00 €
Na lageru
HI8082 je pH i ORP elektroda 3,5M otopina za punjenje elektrolita KCl, koja je posebno proizvedena za elektrode s dvostrukim spojem. HI8082 nalazi se u neprozirnoj, nepropusnoj boci koja udovoljava zahtjevima FDA. Prije bilo kakvih mjerenja potrebno je provjeriti razinu elektrolita u elektrodama za ponovno punjenje. Ako je razina niska, napunite odgovarajućom otopinom elektrolita kako biste osigurali optimalne performanse. Ovo jednostavno održavanje pomaže jamčiti odgovarajući tlak u glavi kako bi se potaknuo protok referentnog elektrolita u uzorak koji se mjeri.
  • Otopina za punjenje za pH i ORP elektrode s dvostrukim spojem
  • Prikladne boce FDA od 30 ml
  • Lot i datum isteka na bocama

Detalji

HI8082 je 3,5M otopina kalijevog klorida dizajnirana za punjenje otopine elektrolita dvostrukih spojnih elektroda. Elektrode s dvostrukim spojem sadrže dvije komore za elektrolit. Unutarnja komora koja ima referentnu žicu Ag / AgCl s otopinom za punjenje KCl AgCl i vanjska komora koja ima otopinu za punjenje KCl. Korištenje KCl u vanjskoj komori omogućuje otopinu bez srebra. To je važno jer srebro može vrlo lako precipitirati u prisutnosti teških metala i biološkog pufera koji se naziva Tris. Ovaj talog može začepiti vanjski referentni spoj što rezultira nestabilnošću i dugim vremenom odziva. Hannina otopina za punjenje elektrolita izrađena je korištenjem visokokvalitetnih kemikalija koje reagiraju i proizvedena je prema najvišim standardima preciznosti i točnosti.

Sve cijene su izražene bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno. HANNA Instruments d.o.o. — Jure Kaštelana 19 — 10000 Zagreb (Hrvatska) — OIB 57503101510 ©2024 Sva prava pridržana